Binnenschilderwerk

Uytdehaag

Binnenschilderwerk omvat al het schilderwerk dat binnen plaatsvindt, denk aan het schilderen, sausen en verven van muren, kozijnen, plafonds, maar ook vloeren en trappen. Uytdehaag heeft meer dan 40 jaar ervaring en vele gebouwen en panden van binnen mogen schilderen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven, VvE’s, kerken, paleizen en monumentale panden.

Bij al het binnenschilderwerk gaan we secuur te werk. Zo schuren we alle oppervlaktes, herstellen we eventuele oneffenheden, plakken we alles af en beschermen we uw meubels. Zo is een strak eindresultaat altijd gegarandeerd.

Slide Vragen of offerte? Bel Ons: (0161) 43 16 32 Vragen of offerte?
Bel Ons: (0161) 43 16 32

Bescherm uw pand met goed binnenschilderwerk

Onderhoud

Binnenschilderwerk heeft naast een esthetische, ook een beschermende functie. Dankzij de verflaag is uw pand beter beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels.

Binnenschilderwerk door Uytdehaag

Jarenlange ervaring

De kwaliteit van ons werk is ook te zien aan onze jarenlange ervaring. Onze schilders zijn betrokken en werken toegewijd aan elk project, volgens een opgezet plan dat geheel past bij uw wensen en eisen. Ook tijdens de uitvoering blijkt dat er een erkend schildersbedrijf aan het werk is. We vinden korte lijnen belangrijk en houden zicht op het project.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.