Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Maar naast een esthetische functie heeft binnenschilderwerk ook een belangrijke beschermende functie. Dankzij de verflaag is uw pand beter beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels.

binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Wist u dat binnen- en buitenschilderwerk nauw met elkaar samen hangen? Binnenschilderwerk heeft invloed op de levensduur van houten kozijnen aan de buitenkant van uw huis. Het voorkomt het doordringen van vocht dat door het hout wordt opgenomen. Dat is belangrijk want als het hout langdurig vochtig is kan er houtrot ontstaan. Onder deze vochtige omstandigheden kunnen schimmels groeien die het hout aantasten en zorgen voor lekkages. Als er eenmaal houtrot in een kozijn zit moet vaak het hele kozijn vervangen worden. Preventief onderhoud helpt dit te voorkomen.

binnenschilderwerk

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van het binnenschilderwerk is belangrijk als u ervoor wilt zorgen dat het houtwerk optimaal blijft. Wanneer u barstjes in de verflaag ziet, de verf ‘loslaat’ en niet goed meer hecht of poedert, weet u dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Over het algemeen is het nodig om eens per 5 jaar het binnenschilderwerk te onderhouden.

Binnenschilderwerk door Uytdehaag

Goed binnenschilderwerk verfraaid uw woning of pand van binnen maar is ook van groot belang voor het buitenschilderwerk. Uytdehaag heeft meer dan 40 jaar ervaring en vele gebouwen en panden van binnen mogen schilderen. We gaan altijd secuur en netjes te werk. Zo schuren we alle oppervlaktes, herstellen we eventuele oneffenheden, plakken we alles af en beschermen we uw meubels. Zo is een strak eindresultaat altijd gegarandeerd.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

contact