Houtrotherstel Breda

Uytdehaag

Houtrot: iedereen heeft er wel eens van gehoord. Het komt helaas overal voor, maar is gelukkig makkelijk te behandelen en zelfs nog beter: goed te voorkomen. Houtrot voorkomen kan door middel van tijdig en kwalitatief goed onderhoud.

Uytdehaag heeft al ruim 40 jaar ervaring in onderhoud en houtrotherstel en helpt u graag houtrot te voorkomen of verhelpen.

Slide Vragen of offerte? Bel Ons: (0161) 43 16 32 Vragen of offerte?
Bel Ons: (0161) 43 16 32

Wat is houtrot?

Houtrotherstel

Houtrot is, zoals de naam al zegt, het rotten van hout. Houtrot komt vooral voor in houten kozijnen. De hoofdoorzaak van houtrot is het binnendringen van schimmels die in een vochtig klimaat graag hun gang gaan. De snelheid van het ontstaan van houtrot hangt af van vier elementen: vocht, warmte, zuurstof en een voedingsbodem. De kwaliteit van de voedingsbodem, ook wel de ondergrond, speelt hierbij een grote rol.

Onderhoud door Uytdehaag

Onderhoud

Om houtrot in bijvoorbeeld uw kozijnen te voorkomen is het essentieel om goed en regelmatig onderhoud te plegen. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat alles netjes blijft en dat uw huis of pand wordt beschermd, maar het bespaart u ook kosten. Door tijdig onderhoud komt u niet voor verrassingen te staan.

Lees meer over onderhoud

Houtrotherstel door Uytdehaag in Breda

Contact

Is er in uw huis of bedrijfspand geen tijdig onderhoud gepleegd en is er op uw kozijnen houtrot ontstaan? Uytdehaag is gespecialiseerd in het herstellen van houtrot. Neem conta