Monumentaal schilderwerk

Uytdehaag

Monumentaal schilderwerk is bij veel monumentale panden periodiek nodig en vergt speciale aandacht van de schilder. Over de afgelopen jaren heen heeft Uytdehaag talloze monumentale projecten mogen uitvoeren, van klein tot groot Uytdehaag zorgt er voor dat uw monumentale pand bewaard blijft.

Slide Vragen of offerte? Bel Ons: (0161) 43 16 32 Vragen of offerte?
Bel Ons: (0161) 43 16 32

Monumentale panden

extra aandacht

Een monumentaal pand vraagt net even wat meer aandacht dan andere projecten. Tijdens de uitvoering van het schilderwerk houden we nauw contact met u als opdrachtgever. Eventuele gebreken worden op tijd herkent en met u doorgesproken. We willen namelijk niet dat u voor onverwachte verassingen komt te staan. Benieuwd naar de monumentale panden die door ons zijn opgeknapt? Bekijk hier onze monumentale projecten.

Monumentale projecten

Schilderen van kerken

Specialiteit

Het schilderen van kerken is een specialiteit van Uytdehaag. Meer dan 40 kerkgebouwen werden geschilderd, meestal exterieur maar ook werden diverse kerken aan de binnenzijde geschilderd en gedecoreerd.

Monumentaal schilderwerk door Uytdehaag

vakmanschap

Uw monumentaal pand is bij ons in goede handen. Met vakmanschap, aandacht en oog voor detail zullen onze vakkundige medewerkers het schilderwerk voor u verzorgen.