Als u uw schilderwerk niet goed onderhoudt, dan is uw woning of bedrijfspand niet voldoende beschermd tegen slijtage en vocht. U loopt kans op houtrot, lekkages en zelfs waterschade. Het onderhouden van uw schilderwerk zorgt voor een langere levensduur en voorkomt een hoop problemen. Maak het regelmatig schoon en zorg dat het op tijd wordt bijgewerkt. Uytdehaag neemt het onderhoud graag voor u uit handen. Met ruim 40 jaar ervaring weten wij precies waar uw pand aan toe is.

onderhoud schilderwerk

Onderhoud binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk heeft een grote invloed op het interieur van uw huis of pand. Hoe goed de kwaliteit van het schilderwerk ook is, met de jaren is schilderwerk toe aan onderhoud. Verkleuring, scheurtjes en loslatende stukjes verf zijn niet te voorkomen en doen afbreuk aan uw interieur. Slijtage wordt steeds meer zichtbaar, denk aan een plek waar veel gelopen wordt zoals de trap. Naast uitstraling dient schilderwerk ook als bescherming. Goed schilderwerk helpt tegen vocht en schimmels. Door de verflaag trekt vocht niet in de ondergronden. Vooral op vochtgevoelige plekken zoals een badkamer of kelder is regelmatig onderhoud van schilderwerk belangrijk.

Lees hier meer over het belang van goed binnenschilderwerk. 

Onderhoud buitenschilderwerk

Uw huis of pand wordt het hele jaar blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden van Nederland. Dit heeft veel invloed op het buitenschilderwerk van een gebouw en kan zwakkere plekken veroorzaken. Ook al is afbreuk aan schilderwerk door veroudering niet te voorkomen, het is niet gunstig voor de uitstraling van uw huis of pand. Door goed buitenschilderwerk ziet uw pand er verzorgd uit en behoudt het zijn waarde.

Periodiek onderhoud

Schildersbedrijf Uytdehaag adviseert periodiek onderhoud voor schilderwerk. Hoe vaak u onderhoud nodig heeft hangt af van het oppervlak, de kleur, de verfsoort en of het binnen- of buitenwerk is. Door goed onderhoud beschermt u niet alleen uw pand, u bespaart ook kosten.

Onderhoud door Uytdehaag

Onderhoud van schilderwerk voor uw huis, bedrijfspand, kerk, monument of VvE is voor zowel de binnen- als buitenkant erg belangrijk. Investeren in onderhoud zal voor besparingen zorgen in de toekomst.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

contact