Onderhoud

Uytdehaag

Onderhoud van uw huis, bedrijfspand, kerk of monumentaal pand is natuurlijk heel erg belangrijk. Goed schilderwerk beschermt uw pand tegen aantasting door vocht, temperatuurverschillen en weersinvloeden. Door goed onderhoud beschermt u niet alleen uw pand, u bespaart ook kosten. Een goed onderhouden buitengevel geeft een meerwaarde aan uw pand. Investeren in onderhoud zal voor besparing zorgen in de toekomst.

Uytdehaag heeft al ruim 40 jaar ervaring in het schilderen en onderhouden van allerlei panden. Met zoveel ervaring weten wij precies waar uw pand aan toe is en kunnen wij uw pand onderhouden en beschermen.

Slide Vragen of offerte? Bel Ons: (0161) 43 16 32 Vragen of offerte?
Bel Ons: (0161) 43 16 32

Buitenschilderwerk

Onderhoud

Uw huis of pand wordt het hele jaar lang bloot gesteld aan verschillende weersomstandigheden. Dit kan zijn invloed hebben op de uitstraling van het pand maar ook zwakkere plekken veroorzaken. Door goed buitenschilderwerk ziet uw pand er verzorgder uit en behoudt het zijn waarde. De kozijnen zijn door goed schilderwerk beter beschermt tegen houtrot en vocht.

lees meer over buitenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Onderhoud

Binnenschilderwerk heeft een groot invloed op het interieur van uw huis of pand. Zo kan een verkleuring, loslatende verf blaasjes of scheurtjes, afbreuk doen aan uw pand. Naast de uitstraling dient schilderwerk ook als bescherming. Zo wordt slijtage minder zichtbaar op veel gelopen plekken zoals de trap. Ook helpt schilderen tegen vocht en schimmels. Door de verflaag trekt vocht niet in de ondergronden. Vooral op vochtgevoelige plaatsen als een badkamer of kelder is onderhoud door schilderwerk heel belangrijk zijn.

lees meer over binnenschilderwerk

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.