Over ons

Uytdehaag

Schildersbedrijf Uytdehaag in Breda werd opgericht in 1975 en bestaat dus al ruim 40 jaar.

In die 40 jaar hebben wij vele projecten succesvol mogen afronden. De kroon op het werk van Uytdehaag is het project Paleis Soestdijk. Hier hebben wij het interieurwerk mogen verrichten voordat het Koninklijk Paleis aan het publiek werd getoond. Naast paleis Soestdijk hebben wij ook verschillende kastelen en andere paleizen geschilderd. Ook veel scholen en kantoren weten de weg naar Uytdehaag te vinden.

Particulier werk is als vanzelfsprekend een belangrijke markt voor ons. Grote of kleine huizen: voor elke woning heeft Uytdehaag een passende oplossing.

Slide Vragen of offerte? Bel Ons: (0161) 43 16 32 Vragen of offerte?
Bel Ons: (0161) 43 16 32

Schilderen van kerken

Specialiteit

Het schilderen van kerken is een specialiteit van Uytdehaag! Meer dan 40 kerkgebouwen werden geschilderd, meestal exterieur maar ook diverse binnenzijdes zijn geschilderd en gedecoreerd. De meest markante kerk is wel de Grote of OLV kerk te Breda die in 2015/2016 door ons is geschilderd.

Uytdehaag

Frisse blik

In de afgelopen jaren is het bedrijf langzaam over gegaan naar de zoon van de oprichter van Uytdehaag. Met het oog op de toekomst is het voortbestaan en de dienstverlening verzekerd en kunnen we verder werken aan huidige en nieuwe klantrelaties. Met een frisse blik en een eigentijdse invulling van ondernemen hopen we nog vele projecten succesvol te mogen afronden.

Zo zal werken met schildersbedrijf Uytdehaag voor iedereen een aangename ervaring zijn.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

contact