Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Breda? Dan bent u bij Uytdehaag aan het juiste adres. Uytdehaag is als schildersbedrijf in Breda gespecialiseerd in buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en natuurlijk ook onderhoud. Met ons ervaren team houden we het vakmanschap in ere en werken we met enthousiasme aan projecten voor diverse opdrachtgevers zoals: kerken, paleizen, monumenten, verenigingen van eigenaren, maar ook particulieren.

Onze diensten

Binnenschilderwerk in Breda en omgeving

Uytdehaag heeft al meer dan 40 jaar vele gebouwen en panden van binnen mogen schilderen. Binnenschilderwerk heeft naast een esthetische, ook een beschermende functie. Dankzij de verflaag is uw pand of woning beter beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels.

Buitenschilderwerk in Breda en omgeving

Goed buitenschilderwerk is belangrijk voor de bescherming en levensduur van uw houtwerk. Het vervangen van aangetaste kozijnen is niet alleen een vervelende, maar ook een dure klus. Bij Uytdehaag werken wij met vakbekwame (gediplomeerde) schilders. Onze medewerkers zijn betrokken en houden altijd zicht op het project. De hele buitenkant van uw huis kunt u door ons laten schilderen. Van de deuren en kozijnen, tot de muren, de schuur, garage en dakkapel.

Monumentaal schilderwerk in Breda en omgeving

Een monumentaal pand vraagt net even wat meer aandacht dan andere projecten. Uytdehaag is gespecialiseerd in het schilderen en onderhouden van monumentale panden. Zo hebben we de afgelopen jaren al meer dan 40 kerkgebouwen geschilderd. We weten precies waar we op moeten letten en kunnen eventuele gebreken op tijd herkennen. Uw monumentaal pand is bij ons in goede handen.

Schildersbedrijf Uytdehaag

Met welk project kunnen we u helpen?

Met vakmanschap, aandacht en oog voor detail zullen onze vakkundige medewerkers het schilderwerk voor u verzorgen. Van klein tot groot, elk project is bij ons in goede handen.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

contact