Zoekt u een vakkundige schilder in Breda en omgeving voor uw VvE? Over de afgelopen jaren heen heeft Uytdehaag voor talloze Verenigingen van Eigenaren het schilderwerk mogen uitvoeren, van kleine tot grote projecten. Of het nu gaat om een appartementencomplex of een VvE van uw straat; wij zijn er voor u.

binnenschilderwerk

Vakkundige VvE schilder

Wij garanderen schilderwerk van hoge kwaliteit. Om die reden werken we alleen met echte vakmensen. Met ons ervaren team wordt vakmanschap in ere gehouden en wordt er met enthousiasme en plezier gewerkt aan diverse projecten voor VvE’s, maar ook particulieren, bedrijven, kerken, paleizen en monumenten.

Naast een goede kwaliteit hechten wij veel waarde aan service en duidelijke communicatie. Dat ziet u terug in onze betrokken en toegewijde medewerkers. Ze denken met u mee en zijn na een succesvolle oplevering net zo trots als u. Door een vooropgezet plan op te stellen die voldoet aan uw wensen, hopen wij te werken aan een prettige langetermijnrelatie.

onderhoud schilderwerk

Onderhoud aan uw VvE

Naast VvE schilder kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw pand. Uw pand wordt het hele jaar lang bloot gesteld aan verschillende weersomstandigheden. Dit kan zijn invloed hebben op de uitstraling van het pand maar ook zwakkere plekken veroorzaken. Periodiek onderhoud is daarom ontzettend belangrijk.

Uytdehaag heeft al ruim 40 jaar ervaring in het schilderen en onderhouden van allerlei panden. Met zoveel ervaring weten wij precies waar uw pand aan toe is en kunnen wij uw pand onderhouden en beschermen. Indien gewenst kunnen we een speciaal onderhoudsplan voor u opstellen, zo bent u altijd gegarandeerd van een optimale staat van onderhoud van de woningen in uw VvE.

Bekijk hier een selectie van onze VvE schilderprojecten rondom Breda.

Contact

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

contact